Upptäck Arctus

Vi utvecklar löpande spännande produktnyheter för att underlätta din vardag. Här kan du hålla dig uppdaterad på allt det nya inom alla produktkategorier, priser och utmärkelser - så du enkelt kan hitta produkter som passar dig.

Alla
  • Alla
  • Nyheter
  • Press

Hur Fenja-serien kan spara dig pengar

När du känner att luftfuktigheten i ditt hem börjar bli sämre, eller om du observerat fuktskador bör du installera en modern avfuktare från Fenja-serien. Vi kommer i denna artikel gå igenom hur du kan få bättre luftkvalitet men också hur du samtidigt kan spara pengar!

UPPTÄCK

Vart kan man placera en avfuktare?

En avfuktare extraherar fukt från områden med hög luftfuktighet. Genom att kontrollera luftfuktigheten skyddar en avfuktare både ditt hems struktur och bidrar till en mer hälsosam och bekväm miljö att leva i. I denna artikel går vi igenom vart du bäst placerar din enhet!

UPPTÄCK

Luftrenaren Pure A9 – bäst i test enligt Aftonbladet

Vår luftrenare Pure A9 har fått Aftonbladets utmärkelse “bäst i test”! Luftrenaren är inte bara tyst och stilren, den är även högeffektiv och klarar av att neutralisera inomhusluften på ytor upp till 100 m2. Det är ett utmärkt resultat, inte minst för allergiker och husdjursägare.

Testvinnaren berömdes av Aftonbladet som skrev “Snygg design och smart – det går enkelt att ansluta till Electrolux app. Luftrenaren Pure A9 har inga problem att klara testerna av luftkvaliteten!”

UPPTÄCK

Luftrenarna Well A5 och Well A7 vinner Red Dot designpris

I den eftertraktade utmärkelsen framhävs luftrenarnas höga designkvalitet och naturliga material. Den internationella juryn imponeras av flera aspekter – luftrenarnas innovation, funktion, formella kvalitet och ergonomi.

Med de här produkterna får du helt enkelt effektiv luftrening i en stilren design. Njut av ett renare hem!

UPPTÄCK